Sven namnsdag

Namnsdag den 5 december

När har Sven namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Sven har i den svenska kalendern namnsdag den 5 december. Det är nu 362 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Sven har namnsdag är om 2 dagar, den 5 december 2022.

Delar Sven namnsdag?

Sven delar inte namnsdag med något annat namn i den svenska kalendern.

När har Sven namnsdag?

Den 5 december har Sven namnsdag i Sverige.

Fakta om Sven

  • Namn: Sven
  • Namnsdag: 5 december
  • Namnsdagen delas med: Ingen (egen namnsdag)
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 362 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 2 dagar
  • Senaste namnsdag: 5 december 2021
  • Nästa namnsdag: 5 december 2022

Hitta alla namnsdagar i december.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Sven? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!