Sixten namnsdag

Namnsdag den 14 december

När har Sixten namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Sixten har i den svenska kalendern namnsdag den 14 december. Det är nu 352 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Sixten har namnsdag är om 12 dagar, den 14 december 2023.

Delar Sixten namnsdag?

Sixten delar namnsdag med Sten.

När har Sixten namnsdag?

Den 14 december har Sixten namnsdag i Sverige.

Fakta om Sixten

  • Namn: Sixten
  • Namnsdag: 14 december
  • Namnsdagen delas med: Sten
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 352 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 12 dagar
  • Senaste namnsdag: 14 december 2022
  • Nästa namnsdag: 14 december 2023

Alla namnsdagar i december

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Sixten? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

1. Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

2. Välgörenhet

Gör världen till en bättre plats — ge en gåva till utsatta barn via UNHCR. En utmärkt gåva utan att du behöver köpa "prylar". Du kan så klart välja att skänka pengarna i namnet på den du firar och visa upp ett gåvocertifikat istället för en fysisk present. Fint för både jordklotet och välgörenheten.

3. Goda delikatesser

Om den som ska firas gillar ostar eller delikatesser finns det ett utmärkt sortiment hos Ostogram, som erbjuder både delikatesslådor, hemleverans och gåvokort.

4. Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nalleriet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

5. Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

6. Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!