Selma namnsdag

Namnsdag den 27 juni

När har Selma namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Selma har i den svenska kalendern namnsdag den 27 juni. Det är nu 17 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Selma har namnsdag är om 347 dagar, den 27 juni 2025.

Delar Selma namnsdag?

Selma delar namnsdag med Fingal.

När har Selma namnsdag?

Den 27 juni har Selma namnsdag i Sverige.

Fakta om Selma

  • Namn: Selma
  • Namnsdag: 27 juni
  • Namnsdagen delas med: Fingal
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 17 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 347 dagar
  • Senaste namnsdag: 27 juni 2024
  • Nästa namnsdag: 27 juni 2025

Alla namnsdagar i juni

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Selma? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

1. Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

2. Välgörenhet

Gör världen till en bättre plats — ge en gåva till utsatta barn via UNHCR. En utmärkt gåva utan att du behöver köpa "prylar". Du kan så klart välja att skänka pengarna i namnet på den du firar och visa upp ett gåvocertifikat istället för en fysisk present. Fint för både jordklotet och välgörenheten.

3. Goda delikatesser

Om den som ska firas gillar ostar eller delikatesser finns det ett utmärkt sortiment hos Ostogram, som erbjuder både delikatesslådor, hemleverans och gåvokort.

4. Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nalleriet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

5. Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

6. Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!