Rebecka namnsdag

Namnsdag den 17 maj

När har Rebecka namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Rebecka har i den svenska kalendern namnsdag den 17 maj. Det är nu 48 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Rebecka har namnsdag är om 316 dagar, den 17 maj 2023.

Delar Rebecka namnsdag?

Rebecka delar namnsdag med Ruben.

När har Rebecka namnsdag?

Den 17 maj har Rebecka namnsdag i Sverige.

Fakta om Rebecka

  • Namn: Rebecka
  • Namnsdag: 17 maj
  • Namnsdagen delas med: Ruben
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 48 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 316 dagar
  • Senaste namnsdag: 17 maj 2022
  • Nästa namnsdag: 17 maj 2023

Hitta alla namnsdagar i maj.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Rebecka? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!