Petronella namnsdag

Namnsdag den 31 maj

När har Petronella namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Petronella har i den svenska kalendern namnsdag den 31 maj. Det är nu 35 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Petronella har namnsdag är om 329 dagar, den 31 maj 2023.

Delar Petronella namnsdag?

Petronella delar namnsdag med Pernilla.

När har Petronella namnsdag?

Den 31 maj har Petronella namnsdag i Sverige.

Fakta om Petronella

  • Namn: Petronella
  • Namnsdag: 31 maj
  • Namnsdagen delas med: Pernilla
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 35 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 329 dagar
  • Senaste namnsdag: 31 maj 2022
  • Nästa namnsdag: 31 maj 2023

Hitta alla namnsdagar i maj.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Petronella? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!