Majken namnsdag

Namnsdag den 19 maj

När har Majken namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Majken har i den svenska kalendern namnsdag den 19 maj. Det är nu 46 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Majken har namnsdag är om 318 dagar, den 19 maj 2023.

Delar Majken namnsdag?

Majken delar namnsdag med Maj.

När har Majken namnsdag?

Den 19 maj har Majken namnsdag i Sverige.

Fakta om Majken

  • Namn: Majken
  • Namnsdag: 19 maj
  • Namnsdagen delas med: Maj
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 46 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 318 dagar
  • Senaste namnsdag: 19 maj 2022
  • Nästa namnsdag: 19 maj 2023

Hitta alla namnsdagar i maj.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Majken? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!