Linnea namnsdag

Namnsdag den 13 maj

När har Linnea namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Linnea har i den svenska kalendern namnsdag den 13 maj. Det är nu 52 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Linnea har namnsdag är om 312 dagar, den 13 maj 2023.

Delar Linnea namnsdag?

Linnea delar namnsdag med Linn.

När har Linnea namnsdag?

Den 13 maj har Linnea namnsdag i Sverige.

Fakta om Linnea

  • Namn: Linnea
  • Namnsdag: 13 maj
  • Namnsdagen delas med: Linn
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 52 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 312 dagar
  • Senaste namnsdag: 13 maj 2022
  • Nästa namnsdag: 13 maj 2023

Hitta alla namnsdagar i maj.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Linnea? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!