Leo namnsdag

Namnsdag den 28 juni

När har Leo namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Leo har i den svenska kalendern namnsdag den 28 juni. Det är nu 156 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Leo har namnsdag är om 209 dagar, den 28 juni 2024.

Delar Leo namnsdag?

Leo delar inte namnsdag med något annat namn i den svenska kalendern.

När har Leo namnsdag?

Den 28 juni har Leo namnsdag i Sverige.

Fakta om Leo

  • Namn: Leo
  • Namnsdag: 28 juni
  • Namnsdagen delas med: Ingen (egen namnsdag)
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 156 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 209 dagar
  • Senaste namnsdag: 28 juni 2023
  • Nästa namnsdag: 28 juni 2024

Alla namnsdagar i juni

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Leo? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

1. Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

2. Välgörenhet

Gör världen till en bättre plats — ge en gåva till utsatta barn via UNHCR. En utmärkt gåva utan att du behöver köpa "prylar". Du kan så klart välja att skänka pengarna i namnet på den du firar och visa upp ett gåvocertifikat istället för en fysisk present. Fint för både jordklotet och välgörenheten.

3. Goda delikatesser

Om den som ska firas gillar ostar eller delikatesser finns det ett utmärkt sortiment hos Ostogram, som erbjuder både delikatesslådor, hemleverans och gåvokort.

4. Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nalleriet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

5. Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

6. Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!