Kent namnsdag

Namnsdag den 22 mars

När har Kent namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Kent har i den svenska kalendern namnsdag den 22 mars. Det är nu 91 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Kent har namnsdag är om 273 dagar, den 22 mars 2025.

Delar Kent namnsdag?

Kent delar namnsdag med Kennet.

När har Kent namnsdag?

Den 22 mars har Kent namnsdag i Sverige.

Fakta om Kent

  • Namn: Kent
  • Namnsdag: 22 mars
  • Namnsdagen delas med: Kennet
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 91 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 273 dagar
  • Senaste namnsdag: 22 mars 2024
  • Nästa namnsdag: 22 mars 2025

Alla namnsdagar i mars

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Kent? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

1. Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

2. Välgörenhet

Gör världen till en bättre plats — ge en gåva till utsatta barn via UNHCR. En utmärkt gåva utan att du behöver köpa "prylar". Du kan så klart välja att skänka pengarna i namnet på den du firar och visa upp ett gåvocertifikat istället för en fysisk present. Fint för både jordklotet och välgörenheten.

3. Goda delikatesser

Om den som ska firas gillar ostar eller delikatesser finns det ett utmärkt sortiment hos Ostogram, som erbjuder både delikatesslådor, hemleverans och gåvokort.

4. Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nalleriet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

5. Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

6. Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!