Gudrun namnsdag

Namnsdag den 24 november

När har Gudrun namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Gudrun har i den svenska kalendern namnsdag den 24 november. Det är nu 8 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Gudrun har namnsdag är om 356 dagar, den 24 november 2023.

Delar Gudrun namnsdag?

Gudrun delar namnsdag med Rune.

När har Gudrun namnsdag?

Den 24 november har Gudrun namnsdag i Sverige.

Fakta om Gudrun

  • Namn: Gudrun
  • Namnsdag: 24 november
  • Namnsdagen delas med: Rune
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 8 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 356 dagar
  • Senaste namnsdag: 24 november 2022
  • Nästa namnsdag: 24 november 2023

Hitta alla namnsdagar i november.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Gudrun? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!