Assar namnsdag

Namnsdag den 16 december

När har Assar namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Assar har i den svenska kalendern namnsdag den 16 december. Det är nu 351 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Assar har namnsdag är om 13 dagar, den 16 december 2022.

Delar Assar namnsdag?

Assar delar inte namnsdag med något annat namn i den svenska kalendern.

När har Assar namnsdag?

Den 16 december har Assar namnsdag i Sverige.

Fakta om Assar

  • Namn: Assar
  • Namnsdag: 16 december
  • Namnsdagen delas med: Ingen (egen namnsdag)
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 351 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 13 dagar
  • Senaste namnsdag: 16 december 2021
  • Nästa namnsdag: 16 december 2022

Hitta alla namnsdagar i december.

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Assar? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!