Alfons namnsdag

Namnsdag den 6 augusti

När har Alfons namnsdag, och vilka namn har namnsdag samma datum?


Namnet Alfons har i den svenska kalendern namnsdag den 6 augusti. Det är nu 296 dagar sedan den senaste namnsdagen. Nästa gång Alfons har namnsdag är om 68 dagar, den 6 augusti 2023.

Delar Alfons namnsdag?

Alfons delar namnsdag med Inez.

När har Alfons namnsdag?

Den 6 augusti har Alfons namnsdag i Sverige.

Fakta om Alfons

  • Namn: Alfons
  • Namnsdag: 6 augusti
  • Namnsdagen delas med: Inez
  • Dagar sedan senaste namnsdag: 296 dagar
  • Dagar till nästa namnsdag: 68 dagar
  • Senaste namnsdag: 6 augusti 2022
  • Nästa namnsdag: 6 augusti 2023

Alla namnsdagar i augusti

Tips för att fira namnsdagen

Hur firar du namnsdagen för Alfons? Här kommer vi med matnyttiga tips för överraskningar och presenter som är lagom stora för en namnsdag.

Blommor

Blommor gör vem som helst glad, och en vacker bukett blommor är bara ett klick bort. Blombuketten du väljer levereras smidigt hem till den person du vill fira tillsammans med ett personligt meddelande.

Hälsning

Vill du skicka andra typer av hälsningar eller presenter? Hos Nallebudet kan du skicka både choklad, personliga hälsningar och gosedjur till släktingar, vänner och bekanta. Det finns mängder med färdiga paket och presenter att välja mellan — så får du inspiration på köpet!

Tidningar

Har den du vill fira någon hobby eller större intresse? Med en tidningsprenumeration kan intresset hållas vid liv, och personen blir påmind om din present regelbundet under en längre tid.

Upplevelser

Att ge bort en upplevelse är en lite större present, men en oförglömlig sådan — välj bland mängder med olika upplevelser i alla möjliga olika inriktningar och prisklasser. Hittar du något för den du vill fira?

Vi hjälper gärna till med tips om du undrar hur du ska fira namnsdagen. Hör bara av dig till oss via kontaktformuläret!